eye4Health

Beter zien in dienst van gezondheid

Ik zie alles, is dat niet genoeg?

 

Het meten van iemands centrale gezichtsscherpte vertegenwoordigt slechts een klein gedeelte van de visuele vaardigheden. Een meting van de gezichtsscherpte is statisch terwijl het sporten dynamisch is. Aspecten zoals contrastgevoeligheid, dieptezien, focussen, oogdominantie en oog-handcoördinatie zijn zeker zo belangrijk. Bij een eye4Vision onderzoek worden deze vaardigheden uitvoerig onderzocht. Werkt visuele training voor mij? Aan hand van het eye4Vision-profiel, wordt er door ZIEN een individueel eye4Vision trainingsprogramma uitgewerkt. Onderzoek, van de United States Air Force Academy, heeft meermaals aangetoond dat de sportprestaties na eye4Vision training met minimaal 24% verbetert zijn in vergelijk met sporters die geen training ondergaan hebben. Moet ik blijven trainen? Het eye4Vision programma van ZIEN is zodanig opgebouwd dat de verworven vaardigheden volledig geautomatiseerd worden. Door in de dagelijkse sport training een of twee oefeningen in te passen blijven deze vaardigheden gehandhaafd.

neurotracker-cloud-logoNeurotracker Cloud: training waar u maar wilt!

 

Vanuit onze eye4Vision locaties kunnen we een online en op maat gemaakt trainingsprogramma opzetten. Na de uitgebreide start en analyse op een van onze locaties kan dan thuis worden verder gewerkt met de trainingen.

Eye4Vision kan dan de voortgang van de training op afstand controleren. Op deze manier heeft u de beschikking over een cloud-gebaseerd trainingsprogramma, waar u zich ook bevindt!

  • Personal trainingprogramma’s via het web
  • Train het hele (werk, sport)team, ongeacht waar ze zijn
  • Pas gemakkelijk programma’s voor ieder individu
  • Monitor trainingsvoortgang en -progressie
  • Ontvang updateberichten in uw dashboard
  • Werk het hele team met nieuwe opleidingen

 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Adresgegevens en contactformulier

eye4Vision
Schoutstraat 16
2981 EZ Ridderkerk
T: 0180 425 639
www.eyeforvision.nl
info@eyeforvision.nl

Richard L.M. Hoctin Boes

Richard L.M. Hoctin Boes

Performance Optometrist

1 + 2 =